17 mai 2009

Za best nait evar

Asemenea senzatii n-am mai trait de ani buni.

Circumstante : 15.05.2009, vineri seara, la tara , acasa la o prietena , ploaie torentiala cu tunete si fulgere de ma c***m pe mine de frica.
Target : Chef acasa la Mr S.
Plan de atac : O luam la fuga prin ploaie , tunete si fulgere sau asteptam pana se opreste? :-??

Desfasurare :

Ioana : S, veniti sa ne luati de acasa sau ne vedem peste cateva ore?
Mr. S : Pai sunt la poarta! Deschide naibii poarta ca ma ploua.
Ioana : Ba..ploua prea rau. Mai stam 10 minute si mergem. Eu mor. Nu suport tunetele si fulgerele. Nu ma dezlipesc de canapeaua asta nici daca ma violezi! Orice doar nu fulgere!
Mr. S : Aolo mori si tu daca mergi doua linii prin ploaie..
Ioana : Nuu pleec!! 10 minute. Atat.
Mr. S : Bine ma biiine...

Cele 10 minute acordate furtunii sa se opreasca s-au transformat intr-un numar frumos si rotund de 50 de minute. Intr-un final mi-am luat inima in dinti , am inchis ochii , am strans pumnii si eram aaaaproape gata sa pornesc la drum. Chiar cand sa fac un pas ..Stupoare. Bezna totala. Aveam impresia ca tocmai s-a rupt pamantul in doua... Acum atmosfera parea mai degraba una romantica , la lumina lumanarilor.. Un hol lung cu perdelele albe pana in podea se scufundase in bezna. Flashuri pulsau in camera luminandu-ne chipurile intr-un mod inspaimantator, atmosfera osciland intre romantic si horror. Aiurea. Am inceput sa ne aruncam ochii pe cateva poze pana se mai potoleste ploaia . Un moment de tacere urmat de un " Schh!! Nu mai ploua ba!:X" a trezit spiritul de petrecere in noi care se pierduse cu cateva zeci de minute in urma. In schimb fulgerele si tunetele au decis sa ne mai tina putin companie. Intr-un final , am plecat [ desigur , cu ochii inchisi si cu pumnii stransi inca ] . Fulgere portocalii si roz ne-au luminat drumul. Puteam sa jur ca toate trageau la mine... Nu mai suport..o sa lesin in mijlocul drumului. Imi pun ochelarii de soare ca sa mai stearga lumina asta oribila care pot sa jur ca imi patrunde pana la creiere [ am mai multe ] . Cu geaca de ploaie si ochelarii as putea inventa un nou trend..In fine. Acum frate ca am ajuns , da dracu drumu la muzica aia ..

6 comentarii:

  1. ...si eu care ziceam ca e marfa sa faci baie in mare cand ploua :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ma, ce naiba, nimic nu poate opri un chef. Ma ofeream eu sa te duc cu masina, daca ma sunai.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lilu : este este! Dar numai sa nu fulgere ;))

    @Razzvan : In momente de genul asta nu prea mai gandesc :)). Adica geniul din mine se face invizibil :)).

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu trebuia sa gandesti. Instinctul lucra. Tineai apasat pe tasta 0 si eu raspundeam. Tot asa, din instinct.

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.