14 septembrie 2009

Căcat

Căcat. Un lucru ce ne leaga pe toti, un cuvant la auzul caruia multi rosesc, materia care ne defineste pe toti. Multi il si mananca. Sistemul din Romania il mananca de pofta, oamenii strazii de foame, iar pe ici-colo oamenii de rand, din lipsa de ocupatie. Un fenomen fizic perfect normal practicat de toti incepand cu Obama si terminand cu preotul, si de caine, si de presedinte, si de Britney Spears, si de tine, si de profa de engleza, si de o vrabiuta. Toata lumea se caca, corect? Sa gasesti o asemanare intre atatea miliarde de vietati, e greu. Gasesti tu una mai buna?

In comparatie cu x, y si z pe mine sonoritatea cuvantului "căcat" imi mangaie timpanele. Cuvant mai explicit, mai indicat, mai cuprinzator si gasit in cantitati mai mari ca asta, n-ai sa gasesti.

6 comentarii:

  1. Nu stiu ce ai vrut tu sa transmiti prin postul asta dar...in afara de scarba totala, nu m-am ales cu nimic altceva. Poate am pierdut eu ideea, ai avut o sclipire de geniu si pe mine ma depaseste.

    "Am ales sa scriu asta pentru ca tocmai m-am cacat." Aici deja mi-am schimbat parerea tine ca persoana :-?? imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca sa pot sa iti raspund, mai intai ar trebui sa stiu cu cine vorbesc. Sper ca intelegi faptul ca imi e greu sa reactionez in fata unui mesaj de la un anonim, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu...e frustrant. Am ales sa postez comentariul cu anonim deoarece chiar cred ca nu conteaza cine sunt. Am vrut doar sa stii reactia unui cititor la articolul asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din moment ce nu conteaza cine esti, inseamna ca nici reactiile tale nu conteaza, nu? Atata timp cat ti-ai fi scris numele si nu postai sub anonimat, te-as fi respectat si nu as fi considerat gestul lipsit de responsabilitate. In principiu presupun ca asta cam este motivul ...teama de a iti asuma responsabilitatea fata de vorbele pe care le spui si faptele pe care le faci.

    Facand abstractie de tot ceea ce se leaga de "anonimat", iti voi raspunde la primul comentariu. :
    1.Inainte sa intrii pe blog ti se specifica faptul ca acesta contine limbaj vulgar si continut pentru adulti, asa ca, daca stiai ca ti se face scarba nu inteleg de ce ai mai intrat.
    2.Ai avea si tu curajul sa vorbesti atat de deschis? Pot sa spun, ca intradevar e exagerat de "deschis".
    3. Era de asteptat ca acest articol sa provoace scarba unor persoane si inteleg perfect acest lucru, opiniile difera.
    4. Ceea ce am incercat eu sa subliniez a fost faptul ca acest fenomen fizic, daca vrei sa ii spun asa, este incredibil de scarbos din perspectiva unora, un lucru destul de intim si de asemenea, un fel de subiect tabu in discutiile societatii. Din perspectiva mea, lucrurile stau altfel.
    5. Nu trebuie neaparat sa te alegi cu ceva doar prin faptul ca citesti un articol. E pur si simplu un mod de a gandi. Modul meu de a vedea lucrurile. Nu am impus si nici nu intentionez sa indemn pe cineva sa gandeasca la fel ca mine.

    Sper ca te-am lamurit.

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte clar ca sunt mai multe persoane pentru care acel loc, sacru pentru unii dar vizitat zilnic de noi toti, unde ne abandonam reziduurile, este si un loc de inspiratie.
    De ce sa iti creeze scarba o chestie fiziologica? Cand deschizi zilnic tv-ul si pe orice post aproape vezi doar mancatori de cacat care sunt de altfel si mandrii de ceea ce mananca cu pofta nu iti induce o scarba? Am vrut sa scriu rahat in loc de cacat dar am realizat ca de fapt rahat este cu totul altceva asa ca e foarte corect cuvantul folosit.
    Finalul postului tau este cu dedicatie asa ca nu inteleg de ce uni se simt . . . . . . . . . . . . .

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Adrian Barbat : Apreciez sustinerea ;).

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.