31 ianuarie 2010

Chasing mouse


Pasise cu o stare de bine in club. Incerca sa uite macar putin de probleme. Si-a aprins o tigara, a incercat sa asocieze cateva chipuri ce impanzeau locul cu niste nume, iar apoi prietenele au invitat-o la dans.

Incepuse cu miscari usoare, isi propusese sa treaca neobservata in acea seara. Pana ce l-a vazut pe el.. In acel moment, ar fi fost in zadar sa incerci sa o opresti. Era ca si cand ai fi incercat sa opresti pisica sa mai alerge dupa soarece. Dupa ce si-a pus corpul in miscare cat mai bine ignorand toate privirile atintite asupra ei, a luat o pauza. El s-a apropiat si a luat un loc langa ea. Subtil i-a soptit " Sa-mi spui cand pleci acasa. Stii despre ce vorbesc..". I-a zambit. Stia despre ce vorbea cu siguranta.

Au plecat impreuna acasa. Fara zgomot, au intrat in camera lui. S-au asezat in pat si au vorbit. Ceasul nesuferit a batut ora 3 jumatate. A fost sunetul ce a declansat totul. S-au napustit unul asupra ceilulalt. Ore in sir.

"O saruta unde stia ca ii place mai mult, unde stia ca-i poate provoca fiori atat cat sa se zbarleasca toata. O prinsese in capcana, aproape ca o sfarma, ii strangea dulce incheieturile. Le elibera usor stiind ca tot ele vor tanji mai tarziu dupa strangerea patimasa a acelor maini puternice. Era randul ei sa il ispiteasca. Dintr-o singura miscare l-a pus la pamant. A preluat controlul si au cazut impreuna intr-un dezmat aproape turbat. Il saruta, il facea sa explodeze. Stia ca niciunul dintre ei nu-si dorea sa fie in alta parte, decat acolo."

Timpul trecuse si niciunul dintre ei nu stia cand. Din nou, ceasul a batut de 5 ori. Era dimineata in toata puterea cuvantului si totusi noaptea inca putea continua pentru ei. Ar fi adormit acolo, in bratele lui. Se simtea in siguranta. Probabil ca si el ar fi adormit in bratele ei..se simtea alintat.

Trebuia sa plece. A iesit pe hol, si-a pus pantofii. I-a zambit. Si-a pus haina pe ea, i-a zambit din nou. I-a bufnit pe amandoi rasul. Nu li se parea real. Parca tot ce se intamplase..fusese un vis. Un vis ce pe buna dreptate ea l-a avut candva.

A condus-o pana acasa unde si-au spus noapte buna, chiar daca noaptea trecuse de mult si fusese incredibil de buna. Si-au promis ca se vor revedea..

[ Asa ar fi aratat o seara perfecta. Pacat... ]

17 comentarii:

  1. deci sa inteleg ca n-a fost o seara perfecta...:-?

    o conditie ca o seara sa fie perfecta e sa nu ai asteptari. atunci se intampla de' most' awesome things.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Costin : Multa lume n-ar trebui sa citeasca ce-am scris. Deci sa spunem ca totul a fost fictiv. Stii ca ti-am lasat un commentariu, care spune tot adevarul despre acea seara ;)).

    Si intradevar...s-au intamplat "awesome things" tocmai pentru ca nu planuisem nimic ;)).

    RăspundețiȘtergere
  3. dintr-un punct de vedere ar fi fost o seara placuta.
    din multe altele....

    RăspundețiȘtergere
  4. @ rebelu: A foost! :)) Fuse, fuse dar se duse :)).

    @ vilo13 : Stiu. Exprima tot:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe cat de cinica, pe-atat de pretentioasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ NeverEnding : That's the ugly truth..;)).

    RăspundețiȘtergere
  7. E frumos sa visezi, dar trebuie sa stii cand sa te opresti. Mi-au placut descrierea si actiunea, prea frumos ca sa fie adevarat :)

    RăspundețiȘtergere
  8. da da...stiu de comment. oricum, la mai multe seri frumoase! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ugly pentru cei ce nu se pot ridica la standardul tau sau ugly pentru tine ca ridici bara prea sus?

    RăspundețiȘtergere
  10. ce sa zic....ma bucur pt. tine. Macar tuh sa te distrezi... ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Ale: Actually, it was :P :))

    @ Costin: Multumeesc;)) Sa dea Domnu' :)).

    @ NeverEnding: Ugly ca sunt si cinica si pretentioasa :)). Complicata treaba..

    @ vlad: Hai, ca stiu ca poti si tu! ;))

    RăspundețiȘtergere
  12. I-auzi :X Sa stii ca tot vreau detalii :D Astept asta inca de la postul trecut. Ma tii aici cu sufletul la gura :))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Ale : Pai..articolul asta .. e ceea ce asteptai:)) Baga-ma in lista, si iti explic eu cum sta treaba :P Ia id-ul meu de la Nef.

    @ STAR : Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Abia acum am vazut ca mi-ai zis de id :"> hai ca avem timp sa stam la povesti ;;)

    RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare. In caz ca te consideri zmeu intre zmei , tasteaza cat iti doreste sufletul , comentariile nu vor fi publicate. Multumesc.